lørdag 23. mai 2020

GOD MORGEN

Hver morgen når jeg våkner, kjenner jeg på følelsen av å være fri. Etter å ha fulgt klokka hele livet, er det en følelse jeg virkelig nyter. Jeg lister meg ned fra loftet og setter på kaffen. Dagen er ny og den er bare min. Nå har vi fått en snev av sommervær her på Helgeland og jeg kan ikke si hvor deilig det kjennes etter alle regn, snø, vind og skodde-dagene vi har hatt i år. 

I den dype skogen i Mardal ligger en vakker sti. Å gå der en vårkveld er en opplevelse. Fuglekvitter i alle variasjoner og det kan høres ut som å være i en tropisk skog. Ekko og gjenlyden blir særlig merkbar når trærne er så høye. I stille timer blir også dukkeklær sydd. Jeg elsker å sy disse klærne. Kan begynne tidlig om morgenen og timene flyr.
 Har en del bestillinger og jeg håper alle dukkemammaen blir fornøyde.Ute venter en heller begredelig hage på vårpuss. Jeg ser nesten gresset gro om dagene nå når været er så bra. Men det er en annen historie. Ha en ugressfri dag i solen.

4 kommentarer:

 1. Så mye fint dukketøy du har sydd!
  Jeg lager dukketøy til en dukke som skal loddes ut på basar, men vet ikke hvordan det blir i høst om vi kan ha basar. Vi pleier å sitte i to butikker og selge lodd på forhånd, og ha basar med trekning og mange folk. Jeg får ihvertfall lage ferdig tøyet, så får vi se hvordan ting utvikler seg. Jeg unner deg virkelig mer vårlig vær, nyt det!!

  SvarSlett
 2. Herlige bilder fra turen din og nydelige dukkeklær du lager. Blir nok noen frøkner som blir glade for dette.

  SvarSlett
 3. Så flott turvei! Kjekt at det våres hos deg også. Her snødde det store filler noen dager før 17 mai. De var våte og ble heldigvis ikke liggende. Et par dager etterpå hadde vi en sommerdag med høy temperatur. Merkelige greier. Nå venter jeg på at sommeren skal komme skikkelig. Ha en fin uke! :-)

  SvarSlett
 4. Vi har mye regn i disse dager etter tørke og fint vær ... skogen, åkeren, all naturen er fornøyd :-))
  Du sydde veldig fine dukkeklær ... det ene vakrere enn det andre.
  Vi kan se at du har det gøy å gjøre det.
  Det vil være en glede for de som kan leke med det.
  Mange hilsener til deg.
  Ha en fin uke.
  Pinse in sikt :-))
  Viola

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...