mandag 9. desember 2019

Ferdig babyteppe.

En vakker lita pia er født og jeg har sydd teppe til henne som velkomstgave. Jeg bestemte fargene etter fri fantasi og jeg ble veldig fornøyd med resultatet når det ble ferdig. Ikke så ofte jeg syr teppe og alt klaffer så bra som dette.  Sprette kniven ble knapt brukt. Da for og vatt skulle legges til, gikk alt som en lek. Ergo er det et lykkelig pikebarn som skal ha dette og hun ser ut til å fange verden uten noen store hindringer.


De siste dukkeklærne er sydd og levert til nybakte dukkemammaer.

På Wish fant jeg disse synålene og gjett om jeg er glad. De er lagd med tanke på oss som ser litt dårlig og plundrer med å tre ei synål. Tenker en ny verden åpner seg for meg. For hvor ofte har jeg ikke sittet og strevd med å få nål og tråd i hop.

Så er det meg og Timba som stadig er på turer ilag.  I dag var været absolutt verdt å gå tur i.  Tenker bildene taler for seg selv. 
Legg til bildetekst2 kommentarer:

 1. Så flott teppe! Og dukkeklærne var veldig fine1 Lure nåler da som du har funnet! Det var smart. Fine områder å gå tur i der. Her bles vi bort nesten så er innedager disse siste dagene. Vi har fått varmegrader men har mye snø . Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 2. Super... nydelig babyteppe du sydd. Vakre fargene og mønster.
  Herlig var dukkeklærne også... Jumpsuit :-)))
  Veldig vakker stemning i naturen til spaseretur din. Jeg hadde ingen tid i dag - men vi har hatt regnværet - jeg lage mat hele dagen og
  jeg liker av og til - det var lage mat for jul - lam -
  God 3. Adventskveld og hilsener fra Viola

  SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...