onsdag 27. mars 2019

Dukkeklær

Idag har vært en fin dag med hele 7 varmegrader. Kjente en svak vår fornemmelse i blodet og en glede over denne fantastiske årstiden vi har foran oss. 

Jeg har fått stoffer fra Kina og gjett om dem var fine. Ble to nye puter i stua og en løper. Nok til små vesker og mapper av restene. Jeg er nok en beundrer av mørke blomstrede stoffer dessverre. Ser det ofte når jeg liker noe i butikkene også.


Camilla poserer villig. Det er blitt sydd noen antrekk den siste tiden.  Det er mange som vil ha dukkeklær og jeg prøver å lage et lite lager. Her er restene av en kjole jeg sydde til meg selv for et par år siden, kjøpt fra Tyg.se
Alltid er det lurt å ha bånd i forskjellige farger liggende, en gang kommer alt til nytte.


Heldige meg har ofte besøk av barnebarn. og jeg elsker rollen å få være bestemor, får ikke sagt det ofte nok.
Ha en flott marskveld, neste uke stiller vi klokka mot sommer og de mørke kveldene er borte.



1 kommentar:

  1. Så mye fint du har sydd! Vakkert blomsterstoff og fine små vesker du har sydd. Søte dukkeklærne også. Kjekt at det lekes med dukker. Her legges lekebutikker ne. Netthandel og nettspill får skylden. Jeg har sydd mange dukkeklær til jentene mine da de var små. Det var veldig gøy, syns jeg. :-)

    SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...