torsdag 28. februar 2019

Vognteppe.

Jeg hadde skikkelig lyst til å sy noe fargerikt og fint i denne kalde og våte årstiden og tenk så endte jeg opp med dette.  Ikke så veldig fargerikt akkurat, men sånn kan det gå når veien blir til mens man går.  Men det får bli som det er tenkt, vognteppe til å ha oppå dyna på en barnevogn. Det er ikke så stort så det vil passe akkurat og så kan det selvfølgelig brukes som babyteppe også.
Jeg trenger mer stoffer i lyse farger, det ser jeg at jeg mangler når jeg skal sy noe nytt. Nå er lagret mitt nesten tomt.

I min vinterdvale blir det ofte tydd til strikkepinnene foran tv med noe lettvint. Og da blir det sokker.  Jeg strikker i sportsragg, dessverre er ikke garnet så veldig slitesterkt synes jeg.
Og et par mobil votter har det blitt. Passer som et skudd på ei ungjentehånd som ikke klarer legge mobilen vekk et sekund. Det var det som var i tankene mine.. .He he, av og til kunne jeg trengt dem selv.


I dag har vi en veldig fin dag med en blek vintersol og bare litt vind. På veien hjem fra jobb, blir jeg litt mer opplagt og planlegger både det ene og det andre som skal gjøres, men så stopper det opp.. Huset ligger litt i dvale det og med kalde boder og soverom. Lysten til rydding og småpjusk forsvinner som dugg for sol. Jeg har lett for å småfryse og det beste er å krølle seg sammen som en katt og vente på bedre tider.


2 kommentarer:

  1. Så fint vognteppe! Flotte blokker du har brukt i teppet, og så syns jeg de prikkete stoffene er så søte. Du er så flink å strikke også. Et strikketøy er alltid kjekt å ha for hånden. Det hadde jeg også før, men ble plaget med senebetennelse og har ikke strikket på mange år nå. Kjenner meg igjen i alle planene på vei hjem fra jobb og så blir ingenting gjort når jeg kommer hjem. :-)

    SvarSlett
  2. Vilka fina handarbeten du har gjort. Ha en fin helg kram från Nina

    SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...