søndag 17. februar 2019

Som vinteren sakte men sikkert går og går, er også jeg kommet meg litt på bena.  I helga har jeg nærmest bodd på sy rommet og kosa meg blant stoff biter, støvdotter og et sammensurium   uten like. Ja fordi et sy rom kan romme så masse mer enn tråd, nåler og  stoff. Av og til trengs det et kraftig opprydding og sånt tar veldig med tid. >Likevel har jeg fått sydd litt også. Jeg hadde firkanter ferdig skåret og da ble det en duk.


    For lenge siden lærte jeg meg å sy såkalte "katedral vindu". Nå har jeg en hel kurv med gamle dongribukser og jeg har lenge tenkt på hva jeg kunne sy. Ideen fant jeg på Pinterest. Så det ble faktisk en  duk til . Trodde først jeg skulle sy et forheng til kjøkkenhylla, men jeg var ikke tålmodig nok. Er i et modus der jeg vil ha ting fortest mulig ferdig.

Dette ser vanskelig ut ved første øyekast men er nærmest veldig enkelt. En kan få så flotte fargekombinasjoner med denne sy teknikken og jeg tror jeg må prøve noe større og "finere neste gang.
Ha en superkveld dokker er ute.


1 kommentar:

  1. Kjekt at du koser deg på syrommet, og så fine duker du har laget! Gøy med alle de forskjellige stoffene i den øverste, og gøy å sy katedralvindu som også blir kalt japansk bretteteknikk. Jeg har prøvd teknikken til en snørepose. Det er ikke bare stoff og sysaker som samler seg på syrommet, nei. Det trengs litt rydding og rengjøring innimellom. Hybelkaniner i hopetall. Kos deg videre med syinga! :-)

    SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...