tirsdag 19. desember 2017

 En ny uke og siste før jul. Vi som har hatt  så fine dager med gullforgylte solnedganger og snø på bakken, så pøser regnet ned i dag. Helt trasig kjøreforhold på jobb også i mårrest. Når en trosser vær og høve for å komme seg på jobb uansett, tenker jeg at en av og til må stoppe opp og tenke litt. I dag kom tvilen over meg, men jeg tok meg sammen og heldigvis...ankom jobben hel og fin. Takk til den lille Forden min som holder ut he he.
 Denne uka har jeg sydd ferdig de siste stjernedukene. Nå er alle innpakket og venter på nye eiere. Symaskina har hvilt seg noen dager. Det fortjener den også. Gammel og sliten som den er.  
I dag er det vaskedag hos mamma før jul, skal få lagt på duker, satt inn juletre, bytte på senga og få det meste ferdig. Mamma klarer ikke noe lenger, på sitt 93 år som hun er. Men vi er glade så lenge vi får ha henne ilag med oss.
Ha en flott førjulsdag der ute.

1 kommentar:

  1. Koselige stjerneduker du har laget. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ja, jeg syns det er så koselig når noen tar seg tid til å skrive, og så er det kjekt å kikke innom forskjellige blogger, og kosleig å gi en kommentar. Lykke til med de siste juleforberedelsene! Vi hadde også snø noen få dager, men så kom regn og frost og hålke. Nå er det heldigvis borte. Et lite melisdryss fra oven er koselig, men store mengder snø i lavlandet er jeg ikke så glad i. :-)

    SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...