torsdag 7. desember 2017

Nå er nesten alle veskene ferdige. Fikk inn to bestillinger ekstra etter forrige levering.


I dag har vi skikkelig dårlig vær og det er best å holde seg innom hus. Jeg har allerede vært på jobb og kommet hjem. Nyter enda følelsen av å komme inn i sitt eget hus og vite at jeg ikke skal ut mer i dag. Snøslaps i mengder og veldig dårlig føre på veiene. Utrolig nok er  ikke veiene strødd og jeg håper ingen er uheldige i dag med tanke på å havne i grøfta og det som verre er.

Endelig er siste maska på genserne til små jentene ferdig. Det er et slags Riddari mønster og de er strikket i karisma garn. Litt store i størrelsene ble de, men til barn som vokser blir det nok ok.

Eras genser er i grått, litt okergult og mørkegrått.Hun har blå øyne og er askeblond.Saga som har gylden hår og brune øyne får genser i brunt, litt grønt, lys blå og okergult.
På siste messa jeg hadde var det ei dame som ville kjøpe grytelapper med dette motivet, men jeg hadde bare et sett og det ble solgt med en gang. Har sydd et nytt sett og gir henne som en overraskelse til jul.
I helga hadde jeg storfint besøk. Disse tre jentene som nesten slåss om fanget mitt. Heldige meg. Ja for det er det jeg er.  Nå skal det sies at alt jeg skulle gjøre på søndag ble skjøvet til side, men pytt. Jeg vet det kommer stille dager og nok av tid til oss i tosomhet. Det er så herlig å være bestemor og jeg elsker rollen min..Hva ville jeg ikke gått glipp av uten. 
Kjøkkenbordet mitt bærer preg av ganske mange små hakk og sår, men for meg er det gode minner.

I morgen er det 16 dager til jul. Ha en stress fri aften.

1 kommentar:

  1. Så flotte vesker! Kjekt å få selge det en lager. Strikke genserene er så fine, og det gjør ikke noe om det er for stort til barna. De vokser fort inn i det. :-)

    SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...