søndag 11. mai 2014

Apefamilien

Vi er som sagt apefamilien, det ble opplest og vedtatt da hele familien var samlet for mange år siden. Etter som årene går ser man jo at det stemmer   he he. Som seg hør og bør skulle det finnes en maskot som understreker dette. For noen dager siden ble han født.. han ble døpt i samme slengen og fikk navnet Ape-Bernt.
Straks han så dagens lys ble han adoptert også. Fikk tatt disse bildene for å huske hvordan han så ut....
Uten noe som helst forvarsel ble han snappet foran nesen min og det så ut som om han havnet i nabohuset vårt.


Ape-Bernt er en real fyr og står for det han er. Sydd av to splitter nye sokker, kjøpt på Europris for den nette sum av 9,99. Han ble nesten perfekt, men uheldigvis fikk han et hvitt og et rosa stripet øre, noe som preger hans glade åsyn.
 Han  er fylt med innholdet fra en gammel hodepute og øynene er fra den gamle blusen min. Ideen er ikke min alene, men funnet på Pinterest.
 Myrla har vært hos oss i hele helga. Hun er glad i å bake (heldigvis) og til Grand prix ble det både gele m/jordbær, brownies og muffins med rosa krem. Så flott med servering som andre står for, blir glad når det skjer

På Coopen ble det kjøpt blomster også. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...