søndag 7. juli 2013

På en turkis søndag.

Jeg er inne i en turkis boble for tide. Har sydd en pute i dag og noen par grytelapper og alle ble med turkise innslag. Er litt svak for alle disse sukkertøy-fargene som finnes overalt.Dette mønsteret med stjerne er veldig mye brukt og kommer stadig tilbake når jeg syr, kanskje mest fordi den er så enkel. 
 
 
 
  
Det ble to par grytelapper også i dag. Har sikkert ikke helt ånden over meg, det ble veldig mye klabb og babb med tråd og nålspenning på symaskina. Ingenting gikk etter planen og delvis ble sømmene skjeve og unøyaktige.
Skikkelig ergelig og plagsomt. Får mest lyst til å starte helt på nytt. Sta som jeg er ble disse likevel gjort ferdige og havner i den store esken til høst/jule-messa.  Har sydd så lite denne sommeren, dagene har bare blitt borte og jeg har aldri helt kommet i gang.  Det er ikke at jeg mangler hverken ideer eller stoff.  Snarere dagene som blir for korte. Og så er jeg nok ikke flink nok til å planlegge heller.
Da jeg var i Namsos på fredag, kjøpte jeg turkis hobbylakk og nå er jeg i gang. Har malt denne lysestaken som jeg malte hvit forleden sommer  thi hi. Synes den ble sååå lekker. Finns mere i huset som skal skifte farge. Trenger ikke kjøpe så mye nytt for å skifte stil. Hva med alt vi har i skapene, litt maling og vips sier nå JEG.
Til slutt en takk til min skytsengel som passer på meg.
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...