lørdag 6. august 2011

Er i gang med et nytt lappeteppe.

Det har ikke blitt mye tid til blogging den siste tiden. Har eldste sønnen med familie hjemme på ferie og jeg elsker rollen som bestemor. Allikevel har jeg hatt mine stille stunder på syrommet og begynt på et nytt sengeteppe. Det tar tid, men det er alltid spennende og er like spent hver gang hvordan resultatet blir. Som vanlig syr jeg etter innfallsmetoden, denne gangen i rosa toner med litt innslag av blått.
Jeg la de bitene som var ferdige i tilfeldig rekkefølge på altanen i går, bare for å danne meg et bilde av hvordan det blir.Fanr ut at jeg hadde ganske mange lapper igjen å sy. Fikk et par timer på syrommet i dag også.

I og med at jeg delvis har tømt stofflageret mitt med rosafargen, var jeg inne på en stoffbutikk på nettet og bestillte litt nytt. Vi som er stoffgale får nesten abstinest når vi ser enkelte farger i stoff utvalget krymper, thi hi.
Og så er det bestemorrollen, den beste av alle. Her er trekløveret med jentene. Era Madelen, hun er mitt tredje barnebarn og er snart 3 mnd.


Saga 2 år

Myrla 8 år 
I morgen drar vi til famileparken i Namskogan, håper på godt vær og at jeg får tatt masse fine bilder.
.

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Takk for besøk på bloggen min, og for at du la att ein kommentar!
  Flott prosjekt du er igang med, nydelege fargar.
  Har òg sydilla for tida, men i dag er det jobb igjen, og då begrensar det seg. Men litt tid på syrommet skal eg vel klare å "lure til".
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 2. For et nydelig sengeteppe! Herlige farger!

  Fine bilder av dine tre søte barnebarn! Ja, bestemorrollen er fantastisk! Enig med deg. :o)

  Håper dere hadde det fint i Namskogan!
  Klem fra Bente

  SvarSlett

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...