søndag 14. august 2011

En struts

Jeg var i Namskogan familiepark forleden og strutsen var faktisk det dyret som fanget min interesse aller mest. Den lange halsen, store runde øyne og store føtter. Veldig spesiell og den kom så nærme og jeg fikk virkelig se den på nært hold.
Likeom hjørnet var denne store, stygge minigrisen. Ble nesten flirfull når noen på siden av meg sa den var sååå søt.
Bamsefar kom også tusslende fram, ville nok likt å fått en bit av oss alle som sto der og strirret på den. Jeg synes litt synd på alle dyrene som holdes fanget, egentlig er ikke dyrepark noe for meg ( det ser jeg i ettertid).

Dette vortesvinet så imidlertid ut til å gi "blanke" i oss alle. Bedagelig lå den i skitthaugen og løftet ikke på et øre.
Nå er det masse annet å gjøre i parken enn å se på dyrene. Myrla og Daniel var ute og padlet. Maria og Raymond i tråbåten. Det er fint tilrettelagt for en lang dag i parken. Rundt om er det mulighet for grilling og  kaffekos mellom øktene. I det hele tatt er det en flott plass med masse aktiviteter både for barn og voksne.

2 kommentarer:

 1. Hei på deg :)
  Ser ut som dere hadde en koselig dag i parken dere også :)
  Vi var der på Onsdag å hadde det kjempekoselig, masse dyr og barna prøvde det meste som kunne prøves :))
  Men er litt enig i at det er synd på dyrene som holdes i fangenskap når de egentlig er ville :(

  Ønsker deg en fin ny uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 2. Ser dere hadde en fin dag i Namskogan, ja.
  Fine bilder! Men, jeg er også enig med deg, i forhold til dyrene.

  Klem fra Bente

  SvarSlett

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...