lørdag 14. mai 2011

Jeg er blitt bestemor

Jeg ble BESTEMOR i går til jente nr 3. Hun skal hete Era og i dag reiser jeg til Trondheim. Gleder meg. Reiser med fly fra Brønnøysund og da blir det rett opp på sykehuset for å beundre babyen. Jeg har ei ferie uke og det ble perfekt "timeing". Jeg har brukt dagen i går til å sy ferdig det jeg skal ha med. Her har jeg vært flink og det er veldig mye gjenbruk. Jeg har sydd senge sett til Saga fra et gammelt dynetrekk jeg fant i heimhusan fra barndomshjemmet mitt. Kjole til Saga av et gammelt sidskjørt. 3 nye tightser av rester jeg hadde liggende.

retrodynetrekk til Saga


Sydd av et sidskjørt
Jeg gjorde genseren til babyen ferdig også i går, alt ble i siste liten.


Viser i samme slengen de "nye" blomsterpottene mine. Kjøpte sølvspray på Europris og sprayet noen gamle. De ble som nye og det kaller jeg et godt gjenbruk. Noen "fugler" fikk samme behandlingen.

Så sydde jeg meg en liten veske igår. Det ble en skikkelig "glaveske", men det må en jo ha når en nettopp er blitt bestemor og attpåtil skal ut å reise. Valgte et stoff i skikkelige neonfarger.
Nå blir jeg borte ei stund fra bloggingen.Så ønsker jeg alle en flott 17.mai og håper sol fra klar himmel.

Med vennlig hilsen sølvi

4 kommentarer:

 1. Gratulerar till barnbarnet! Fin väska du sytt. Den kommer att lysa upp och ge många glädje.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med enda et barnebarn! Kos deg med den lille. De vokser jo så fort at babystadiet er over før en vet ordet av det. :-)
  Sprek sommerveske! Den likte jeg.

  SvarSlett
 3. Hei! Gratulerer så masse! Du ble jo bestemor, igjen, kun tre uker etter at jeg ble mormor! Vi er vel bra heldige!

  Så utrolig mye fint du har laget! Nydelige kjole!

  Ønsker deg fine dager sammen med barnebarn, sønn og svigerdatter!

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Hei og gratulerer som bestemor! Koselig. Og flotte ting du har laget til barnebarna. Flotte farger i veska du har sydd også. Ei ordentlig gladveske. Kos deg Klem fra Anne :)

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...