fredag 8. september 2023

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.
  Jeg har hatt tøffe dager og glade dager. Det går litt opp og ned, masse venting og svar på prøver som tar tid, altfor lang tid kjennes det ut som. Jeg prøver å være sååååå tålmodig og vente. Og i dag fikk jeg endelig svar på biopsi og en dato for operasjon. Kreft i nyre og tykktarm, men begge skal opereres og er forhåpentligvis uten spredning da det var to forskjellige typer kreft. Kjenner på lettelse og tenker det vil bli bra. Kok kaffe og senk skuldrene sa legen på en humoristisk måte i dag. 


Jeg gikk ned til sy rommet forleden og fikk sydd disse runde dekke serviettene. Symaskina ønsket meg velkommen og vi hadde ei super stund i lag. Litt nytt stoff har jeg selvfølgelig kjøpt siden sist. Bare at sy lysten er litt varierende for tiden. Tenker alt faller på plass når behandlingen er begynt. All ære til leger og sykepleiere, var på sykehus forrige uke til biopsi og ble behandlet som en prinsesse.
I stille stunder har jeg strikket sokker til lille Celin. Hun er blitt 7 år og ei flott jente. 

 
Jeg og Era, livet er perfekt med barnebarn. De løfter oss opp når vi trenger det og gir gode klemmer og trøst når verden er vanskelig. Joda jeg er heldig. Ta vare på deg selv og de nære rundt deg. Plutselig sees vi.

2 kommentarer:

 1. Så godt at du har fått svar, og fått vite hva det er. Uansett hvor vondt det kan være å få sannheten, så er det værre å gå å vente og spekulere..... Det virker som du er optimist, - og det "drar halve lasset".
  Og når du får operert bort dette, og om det viser seg at det ikke er spredning, så er det bare å "starte på nytt" !!
  Selvfølgelig kan det bli tunge stunder, og smerter, - men dette er en overgang. Og snart er du den samme igjen. Livet er kjært for oss alle, og jeg tenker at dette går bra.
  Hørte på radioen i dag, at 3 av 4 overlever kreft, nå i dag, - og det er noe å ta med seg.
  Lykke til videre, og så skal vi ta vare på hverandre <3

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Alle gode ønsker for deg! Klem Marit Johanne

  SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...