tirsdag 22. august 2023

Nesestyvere.

Nesten hele august har gått og sommeren med. Jeg har fått meg noen nesestyvere så det holder. Men tilbake til det etterpå. Sist på juli sydde jeg to toalettmapper av dette nydelige stoffet med folkevogner på. Tror det er et møbelstoff. Men to fine mapper ble det. Den ene er allerede byttet hjem og håper den er godt i bruk.
Synes det er så flott når en liten bit stoff blir til nytte.  Ellers har symaskina hatt en pause i august ufrivillig.
Tilbake til nesestyveren.😏 Ble akutt syk 31 juli og det bar på sykehuset midt i natten, Vi som bor her  utenfor allfarvei reiser litt "uproffesjonelt" når vi blir syke. Først ambulanse i 30 minutt til akuttmottak hvor lege undersøker en, så ambulanse i 20 minutter til nærmeste sjukebåt, båttur i nesten 40 minutt, så 35 minutt i ambulanse til sykehus. Pasienten blir flyttet 3 ganger fra båre til båre. Men for å ikke klage , så får vi hjelp vi også. I allefall havnet jeg på sykehus og reiste hjem etter to dager med en kreftdiagnose i sekken.  Nå står jeg på venteliste for operasjon, det har vært noen uker med redsel, sjokk og håp. Blir Tromsø neste uke og da er behandlingen i gang. Men innen da blir det litt tid med symaskina i kjelleren. Vi trenger hverandre mer enn noen gang.

 Ikke glem å ta vare på hverandre💕


 

2 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Nei noe så forferdelig! Men i dag har vi gode medisiner og behandlinger som redder liv, så jeg krysser fingrene for at du får den beste! Og Tromsø er jo et universitets-sykehus, så der kan de nok sine ting. Hørtes veldig dramatisk ut, når du forteller at du ble akutt syk ... Jeg ønsker deg all mulig lykke til, i denne prosessen. Og håper at du blir helt frisk igjen.
  Skikkelig fine toalettmapper du har laget! Flink er du....
  Stor "god bedring - klem" fra meg

  SvarSlett
 2. Grusom nyhet. Sender deg masse god bedringsklemmer <3
  Håper du skriver om hvordan det går med deg. Hobby/symaskin er gode å ha når verden ikke er i vater.

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...