fredag 17. februar 2023

Heldige meg.

 Her er det bare å nyte alle øyeblikk og dæm er det mange av. Å kjenne solstrålene mot kroppen, ubeskrivelig  herlig etter vintermåneder i Norge.


Nå har vi kun en uke igjen, neste fredag bærer det til Norge.


Her i såkalte Nydalen er turløypene mange å det er bare å gå,  opp eller ned faktisk. Det er trapper overalt og jeg trodde kondisen min skulle bli så bra, men nei  stadig stopp i trappene for å puste seg opp...... men kommer en seg opp på toppen er utsikten upåklagelig. 

Jeg og mannen nyter og tenker vi er heldige som kan bo her en måned. Ikke alle kan det, når en tenker på et Norge som stadig svekkes mht fattige og syke.

 Under en bruovegang satt Olga, flyktning fra Ukraina med tiggerkoppen..

Jeg stoppet opp og pratet (dvs stotret på engelsk) med henne. Ga henne litt penger og sa jeg skulle tenke på henne og ønsket henne alt godt.  Våre veier krysses nok aldri igjen, men så er det noen mennesket som settet spor i hjertet mitt. Ha en fin dag alle det ute  nyt den.

3 kommentarer:

 1. Ååå ja heldige du. Ser så hærlig ut, med sol og varme!
  Her er det liten kuling, med vindkart på 19 m/sek...... Og regn.

  Har et par veninner som kom hjem fra en av Canariøyene i går, og den ene har vært skikkelig uheldig. Ble matforgiftet av en kylling-gryte, på et Norwegianfly nedover, - som igjen utviklet seg til blodforgiftning. Sykehusinnleggelse i 4 døgn. Ellers har de frosset om nettene, slik at de måtte skaffe vinterdyner...
  Av og til er man uheldig, og det kan man ikke forutse desverre.

  Ja det er trist for mange av de Ukrainske flyktningene, så vi må hjelpe så godt vi kan. Noen ganger får man bare lyst til å ta de med seg hjem <3
  Mye trist som skjer i vår del av verden nå, så vi får være glad og fornøyd, - vi som har det godt!

  Velkommen hjem til gamlelandet om noen dager!
  Klem Inger G.

  SvarSlett
 2. Det ser ut til å være deilig! Akkurat nå har vi hatt noen fine vårlige dager her sør i landet. Men har inntrykk at det har vært utrivelig vær nordover.

  SvarSlett
 3. Ferietid = god tid
  Sommer, sol, blå himmel – bare nyt.
  Takk for fine bilder.
  En klem til deg.

  SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...