tirsdag 17. januar 2023

KVELDSTUR.

Jeg og Basse er ute på kveldsturen. Det er 1 minus og såpeglatt. Is med nysnø, det hjelper nesten  ikke med piggsko engang. 
Likevel stavrer vi oss i vei. Basse elsker snø og piler hit og dit. Han er ivrig og leter etter gresstuster og gatelyktstolper med tisslukt på. Det er nyhetsoppdateringen for en liten hund på kveldsvandring. Rundt omkring er nesten all julelysene tatt ned nå. Men snøen lyser opp og det er flott ute.
 Hører traktorer i det fjerne som brøyter snø, men ellers er det helt stille i kveld.

Nå som vinteren er på sitt beste er det ull på pinnene. Votter av ymse farger og ja for den saks skyld fasong.  Dette er beste terapi vinterstid med korte dager, kulde og tv apparat som bestevenn. 

Jeg har forøvrig vekket symaskina også. Måtte sy et par sømmer på en bluse og vips så var jeg igang.  

 
Antar denne blir til meg selv, Noe nytt på kjøkkenbenken

Noen dager har vi disse vakre ettermiddagene, men likevel, det beste er at sola har "snudd" som vi sier. Dette er tatt like utenfor Brønnøysund med Torghatten som så vidt skimtes i bakgrunnen.


 


Og det er tid for tulipaner, ha en flott dag.

2 kommentarer:

 1. Ja de små hundene har det morro når de får springe i nysnøen, og det ikke er så alt for kaldt. Jeg strikker gensere til de to små chihuahuaene vi har i familien, for de kan fort bli kalde når de springer så nære den iskalde bakken. Særlig når det er mange kuldegrader...
  Godt å tenke på at dagene blir lengre, og den mørkeste tida snart er over, for denne gang. Kjekt at symaskina er i gang igjen da, - kan tenke meg at det etterhvert blir litt savn når det er ei stund siden du har hilst på den. :)
  Ja litt småstrikk av ull er koselig nå om kveldene...
  Klem Inger G.

  SvarSlett
 2. Varme votter er godt og nyttig å strikke på denne tida. Nå har jeg også kommet i gang med symaskinen, koser meg med det. Det er godt det går mot lysere dager nå. Det har vært tunge mørke regnværsdager først og så snøvær her. I dag var det sol og da så vi plutselig hvor mye lengre dagen var blitt. Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...