søndag 13. mars 2022

EN herlig dag.

Jeg sitter i solskinnet som flommer inn gjennom vinduet på kjøkkenet. Kan nesten ikke forklare hvor herlig det er. Dette har vi venta på så lenge. Dessverre kaster dette elleville lyset sitt åsyn på alle flater og vinkler i huset. Uten sammenligning så er det mye som kommer fram som jeg helst ikke ville se.  Dette enorme lyset er plutselig både til ergelse og glede samtidig. Jeg som hadde vasket til helga og følte det var så rent og plettfritt her. Nå avslører sola noe annet he he.
På syrommet har jeg sydd rundinger i vill fantasi. Artig å se hva som kan kombineres i sy verden. Det ble en bord-løper til meg selv. Enorm glede i noe fargerikt og ukontrollert sammensying for den del.

 Vi tok ut bålpanna i dag. Første grilling i år, men det lover bra.
I går fikk jeg dette vakre bildet av nordlyset som svinger seg over kveldshimmelen fra yngste sønnen min
Vi lever i et fargerikt univers og vi må bare nyte . Verden der ute er i brann og skaper mye usikkerhet. Føler jeg er både ydmyk og takknemlig som bor her.

Ha en fredfylt aften.

3 kommentarer:

 1. Veldig kjekt når sola kommer, men som du nevner.... noen
  ulumskheter blir avslørt....
  Vinduspussen har nok vært delvis fraværende i vinter, men nå får vi litt mere fart på oss. Og ikke minst støvet innendørs.... offa.
  Artig løper!
  Ja nordlyset har vært aktivt den siste tiden, - vi har hatt det her hos oss også. Utrolig spesielt!!

  Onsdagshilsen fra meg

  SvarSlett
 2. Flott at solen er tilbake hos deg og du kan nyte den :-))) Løperen din er helt nydelig... Jeg liker farger... og jeg er så glad for at jeg kunne se nordlyset i Vesterålen i det hele tatt uke kan... bare magisk.
  Strålende hilsen til deg. Viola

  SvarSlett
 3. ... en stund siden. Fint bilde sønnen din sendte deg... mannen min fortalte i går at det var mye nordlysaktivitet... nå håper jeg det vil gi flere bilder i bloggene :-)
  Takk for bildet ditt. Så fint.

  SvarSlett

Lunefulle April.

Vi har knallblå himmel og sol. Jeg har tatt ut en solstol og plassert meg i solveggen. Det kjennes så herlig med sol mot et blekt vinteransi...