søndag 27. juni 2021

MIdtsommerdag

Jeg går tur i vår fine natur på Helgeland. Lukt av tang og sjø, lyng og mose og jeg nyter det. Dette er det vakreste galleri og alt er gratis. I lommen har jeg en bitteliten stein som jeg fant i fjæra, den er rund som en ball og god å holde i. Lykke, trenger ikke mer. Å kunne rusle rundt uten mål og mening er absolutt det beste. Når dagene er lange og lyse og nettene likeså, bor vi på verdens beste plass.
Nå som midtsommer er over, er alt i naturen i full blomst og kan ikke bli vakrere.
På Holm har jeg hentet gamle stoffer fra en svunnet tid. Sengklær i 70 talls farger er noe for seg selv. Husker godt jeg kjøpte dette orange og røde blomstrete sengesettet på tur i Trondheim og tenk jeg har restene av det fremdeles.
Jeg sydde et par tykke og gode grytekluter.
På baklukesalg forleden, fant jeg denne frodige dama i badetøy, herlig og jeg kunne ikke annet en ta henne med meg hjem. Hun er støpt i betong og holder seg i ro både ute og inne.
Denne flotte planten ble kjøpt på Plantasjen.
Ha en flott sommerkveld hvor du enn er.
 

3 kommentarer:

 1. Du bor på en nydelig plass, det er helt sikkert!
  Og når været er fint gir det ro i sjela, - men "styggværet" har også sin sjarm. Når regnet pisker og stormen uler, gir det oss også gode opplevelser....
  Så artig at du fant igjen disse gamle sengeklærne,- jeg husker disse fargene veldig godt. Og at du fikk laget noe nytt av de, var jo morro - flotte grytekluter!
  Nydelig Praktspragle du har kjøpt deg, og husk, disse er kjempeenkle å ta avleggere av. Jeg har fire forskjellige sorter som vokser veldig villig.

  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 2. Nydelig turvei du har. Og så morsomt med bakluke salg , det har jeg vært på en gang før som kunde vel og merke. Så fine grytekluter av flott stoff. Fint med gjenbruk. Her har regnet tatt utelivet på dagene, men det må til etter så lang periode med tørke og knallsol. Blir mest brodering her så syrommet roper litt på meg nå😀 Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 3. Hei.
  Morsomt å finne bloggen din.
  Fantastisk natur du har rundt deg, bare å nyte!
  Morsomt å se igjen sengetøy med de fargene fra 70 tallet, her i huset tror jeg det ble slitt ut.
  Likte veldig godt toalettmappen du hadde i det forrige innlegget ditt!
  Ha en fin sommer på helgelandskysten!
  Hilsen fra Turid.

  SvarSlett

Østavind på Sømnalandet.

  Jeg sitter på syrommet med fortrukket gardiner, ute er det et herlig høstvær og jeg spør meg selv hva jeg holder på med? Disse soldagene m...