søndag 11. juli 2021

SommerdagerDet er gode dager for folk og fe på Sømnalandet. Vi har fått en sommer så langt uten sidestykke. Vi på kysten er ikke så godt vant, for ofte forsvinner sommerdagene med skodde som henger i fjellene og gråvær i massevis. I år som vi bare er hjemme, kunne det ikke blitt bedre. 

Og jeg har vært i mitt  barndoms rike hvor jeg vokste opp, vandret i meter høgt gress, gått i vakker rullesteinstrand  og gode minnene strømmer på.  


I gammelhusene etter mine foreldre finner jeg stadig små skatter. Av gamle dynetrekk fra 70 taller har jeg sydd et par grytekluter. Ellers har symaskina laaang ferie for tiden og den elsker det. Hører ikke et pip fra syrommet. Og vi nyter det begge to.
 Ha en flott dag hvor du enn er i verden.

2 kommentarer:

 1. Herlige stoffer og grytekluter, som er gode minner om fordums tid . Nydelige bilder av landskapet du koser deg i. Godt at syrommet ikke tåler når det er så nydelig vær. Ja en god uke videre.👍

  SvarSlett
 2. Trivelig når været er så fint som det har vært nå!
  Og koselig å gå på "gamle stier"...
  Men så kommer stormene og regnet igjen.
  Slik er det, og slik er vi vant til!

  Ønsker deg fortsatt en fin sommer!

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...