tirsdag 15. juni 2021

Å være fri....

Når det regner ute og dagen ikke blir helt som tenkt, er det godt å gå ned på syrommet og sy litt dukkeklær. Lageret har minket kraftig i det siste og jeg tenker det er fornuftig å fylle opp litt på sånne dager. Mine herlige modeller stiller opp som vanlig, uten et "kny".

For ikke så lenge siden var jeg heldig og fikk 4 forskjellige av dette søte stoffet, tror det heter "valmue".
Jeg sydde en helt enkel toalettmappe med glidelås, men fin ble den.I morgen har jeg min 67 bursdag og det er noen tanker rundt akkurat det. Jeg sluttet å arbeide for 2 år siden så pensjonist har jeg vært ei stund. Hver gang jeg tenker på det kjennes det så fantastisk ut. Ikke for å slippe å jobbe, men endelig få lov til å være sine egen herre (eller dame) he he og få bestemme over sin egen dag.  Ofte blir dagen til mens man går, jeg planlegger ikke så mye som før, men ting skjer sånn på sparket. Når man har fulgt klokka i hele sitt voksne liv er alle fortjent en pensjonisttilværelse som min tenker jeg. I morgen skal jeg feire med familien, Pavlova bunnen er til steking i ovnen nå og Tropisk Aroma ble ferdig i går. Litt koldt-bord i tillegg blir det bra.

Ha en flott dag med eller uten kake.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen imorgen! Da er vi like gamle, jeg fylte 67 i februar. Du syr så mye fint dukketøy, og den toalettmappa ble lekker. Nydelig stoff!Ha en fin dag imorgen og kos deg med kake og familien din!

  SvarSlett
 2. Så fin toalettmappe!! Gratulerer på etterskudd.👍

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen!
  Jeg fyller det samme til høsten, men pensjonerte meg når jeg var 63.... Greide ikke å bare være "pensjonist", så jeg jobber som vikar i min gamle jobb, og trives veldig godt med det. (Kan takke nei til vakter når det passer meg..)
  Veldig fint når en kan ha muligheten til å velge!

  Du er en "reser" med symaskinen, - koselig å se alt du får til!
  Du nevner Tropisk Aroma, mmmmmm det er en favoritt i vår familie også.... Blir bedre og bedre for hver dag, helt til det ikke er mer igjen av den... hihi
  Håper du hadde en fin feiring!

  SvarSlett
 4. Hei til deg. Først av alt gratulerer med bursdagen din, som allerede har vært, og jeg er sikker på at du feiret pent med dine kjære.
  Valmue toalettmappen er vakker, og selvfølgelig er dukkeklærne dine like søte som noen gang.
  Kos deg.
  Mange hilsener til deg. Viola

  SvarSlett

Lunefulle April.

Vi har knallblå himmel og sol. Jeg har tatt ut en solstol og plassert meg i solveggen. Det kjennes så herlig med sol mot et blekt vinteransi...