mandag 10. mai 2021

Flere votter

Litt av ei årstid vi er inne i, best som sola steker fra skyfrihimmel, snør og hagler det. Eller regn på tvers fra nordvest. Og jeg fortsetter å strikke votter, skal det aldri ta slutt i år? Sier det er siste paret, men vet egentlig ikke om det er sant.  Ble ganske tilfreds med resultatet selv. Glade farger er viktig uansett årstid.


Jeg kjøpte et skikkelig vakkert stoff fra en stoffbutikk forleden.  Jeg faller ofte for svarte stoffer av en eller annen årsak. Jeg sydde tre små mapper som kan brukes til det meste.  Og ikke å glemme det artige stoffmerket fra Wish. Det blir prikken over i-en.

Alle er foret i samme farge som glidelåsen
 På Facebook på en side for gamle bilder fra hjemplassen min, dukket dette gamle bildet av bestefar Konrad Norman Angel opp. Snakk om nydelig navn også.
 Han er den vakre mannen helt til høyre i bildet. Veldig artig, har aldri sett dette bildet før.


Og her er jeg(kunne vært fra gamle dager) he he. Nå er det veldig fint å dra ut på sykkeltur. Jeg koser meg virkelig på sykkelsetet. Å trille rundt på gamle skogsveier uten mål og meining er balsam for kropp og sjel, joda jeg vet jeg har sagt det før. 😚

SOM IKKE DET ER NOK, jeg har fått første dose med vaksine mot covid 19.  Var litt uggen om kvelden, men det gikk fort over, men veldig vont i armen etter stikket. Men jeg er så heldig som er igang med vaksinen. Veldig takknemmelig for det. 

Ha en flott kveld, med eller uten stikk.4 kommentarer:

 1. Så herlige votter du har strikket. Kjekt med gladfarger! Flotte mapper også og stilig merkelapp. Er det noe vi ikke finner på Wish, mon tro. Så gøy med det gamle bildet av bestefaren din! Kos deg på sykkelturene dine! Så håper jeg du får varme og fine dager framover!

  SvarSlett
 2. Artige votter! Og så kjekt med sånne små mapper til å putte "ting og tang" i ..
  Så kjekt å lese at du også er glad i å sykle, - det er nemlig jeg også.
  Vi har hatt både sol og fint vær her i det siste, men i dag er det iskald vind, og da er det ikke så godt å være ute.
  Ønsker deg fine dager framover nå!
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefine mapper! Gode fine votter også. Og votter er nødvendig enda her på sykkelturer. Morsomt med bilder.

  SvarSlett
 4. Vakre vesker - jeg liker dette fantastische ornament.
  Deilig er dette gamle bildet fra grandfather din.
  Jeg liker sykkel-turer :-))
  Ha en fin fin nasjonaldagen - gratulere med dagen -

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...