onsdag 20. januar 2021

To blå og to grå

 Som sagt så er jeg blitt en ivrig tv titter på nye året. Ingenting er som å gjøre to ting samtidig. Vips så ble det to vottepar, strikket i cortina garn. De er tovet i tørketrommel i ca en halv time. Formet til og lagt til tørk på varmegulvet på vaskerommet.Stadig dykk i restekurven. Ble nok med de ferdigklipte lappene jeg fant, og en lang løper ble til bare med noen få  lapper i tillegg. Kjæmpe fornøyd og det ble litt nytt i stua. Når juledukene er borte er det artig med noe nytt også. Nå venter nye ideer og sygleden kommer sakte tilbake. 

 


Som alltid etter innfallsmetoden, den går aldri av moten hos meg heldigvis.


I morgen ventes ekstrem været som har fått navnet Frank. Vi som har hatt en flott vinter hittil i år må regne med noen vinterstormer og. Skulle slå til i Nord Norge så her gjelder det å holde på hatten og samle tingene sine.  Antar den lille snøen som henger på trærne får fart på seg og er borte i en fei.
Ha en fin kveld med eller uten storm.

2 kommentarer:

  1. Ja den stormen har jeg fått med meg, og kjenner at jeg blir litt "misunnelig" hehe. Jeg elsker storm og uvær, - men ikke slik storm som ødelegger, bare slik at det røsker i huset og uler rundt "husnåvene".
    Riktig god helg!

    Inger G.

    SvarSlett
  2. Så fine votter! Har nyss fått ferdig et par srlv men je strikker ikke, har nålbundet mine. Og deløperen din var frisk og fin. Artig med nytt etter jul. 😉

    SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...