lørdag 16. januar 2021

Stille vinterdager

I de stille vinterdagene som følger etter jul, blir ofte dagene uten det store innholdet bortsett fra å spise og sove.  Jeg er en av dem som går i en slags dvale. Alt stopper opp og bare det nødvendigste som gjøres. Men det ble en liten tur innom syrommet en dag, med en restekurv som det ikke finnes maken til, ble det en liten ny duk til kjøkkenbordet. Alltid litt godt når restene kan brukes.   

Litt vintervær ble det etter jul også, nydelige solnedganger i sør.


 Nå som Tv en er min nye bestevenn for tiden, blir det også litt strikking mellom alle seriene og filmer som sees. Må innrømme at det er mest om vinteren at jeg er Tv slave heldigvis.

Men nye mobil votter er alltid bra å ha, ja ikke minst som kjørevotter også faktisk. Har god kontroll på rattet med disse på hendene.

Ha en super dag med eller uten votter.  
  

3 kommentarer:

  1. Denne hansken med det klassiske snøfnugg og den muntre oransje fargen er bare vakker. Du sydde en super fin duk ... Gratulerer. Overvint vinteren trygt ... det er nå snø her som er nok til å gå på ski og gjør meg glad. Klem Viola ... og ja Nexflix min på kvelds-TV :-)) nå ...

    SvarSlett
  2. Så koselig resteduk! Ja det er supert å få brukt av restekurven. Det er bare det at jeg syns aldri restene minker. Flotte og praktiske votter! Og flotte naturbilder. Solnedgangene er flotte. Kos deg med strikketøy og tv.

    SvarSlett
  3. Så fine farger i resteduken. Det er alltid godt når en får brukt noen rester. Jeg var akkurat i noen bokser med smårester idag, men skulle bare ha noen små biter til en applikasjon, så det minka ikke stort :) Og så vakker natur!

    SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...