lørdag 14. november 2020

Og dagene går
Oktober ble borte i en fei og når ser det ut som om det går samme veien med november. Her på Helgeland har vi fine dager med landvind og lave solnedganger. Vakrere kan det ikke bli så seint på året og vi nyter det.

Jeg har sydd ganske mye siste ukene,. Egentlig skulle det være julemesse, men selvfølgelig ble den avlyst når smittebølgen ble større enn forventet .Vi må være forsiktige, dette er skummelt.Men disse blir julegaver til noen jenter i familien.  Fant så flott stoff i Namsos sist vi var der. Selvom stofflageret mitt ikke akkurat trenges å fylles på, blir det ofte slik.

Jeg har ikke sydd så mye med jul på i år. men litt har det blitt.

 

Fikk  ordentlig julestemning av disse to. Fri mønster fantasi er det beste for meg, ikke flink til å følge mønster dessverre. Noen flere grytekluter som disse også. 

I går kveld begynte jeg å pakke julepresanger. Veldig greit å komme igang og få litt oversikt. 

Det som er mest spennende er hva som skjer i landet med hensyn til smittespredning og julefeiring. 

 

Legg til bildetekst
 

 
 

2 kommentarer:

  1. Så fine julete grytkluter og de høstbladene er jo stilige. Veldig flotte toalettmapper også. Ja lurt å starte litt med innpakkingen. Det går så fort mot jul så...

    SvarSlett
  2. Så mykje fint du har sydd :) Lurt å vera tidleg ute.

    SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...