torsdag 29. oktober 2020

Hønene leverer....

Jeg var innom hønsehuset i går og fant disse nydelige eggene, et lys brunt og ett nesten mint/grønnlig. Ble så glad. 
Nå er hønsene  i gang og eggene i boks/verpekasse. Bare å glede seg, ingenting er som å hente mat fra eget uthus. Vi har vakre høst dager med ca 2-3 grader når sola går i skul og dette liker vi,  vinteren blir ikke så lang så lenge snøen uteblir.

Denne Oktober er den måneden som er mest usynlig i hele året.. Den kommer og går uten at det skjer så mye.  Det er for tidlig å tenke jul og for seint å tenke på sommeren og alt en skulle gjort da temperaturen tillot mer uteliv.
Jeg syr stadig og her er et lite utdrag, men jeg er usikker på om det blir julemesse her i år. Ha en vakker dag og snart er November på kalenderen.


 

2 kommentarer:

  1. Så koselig å kunne hente seg nylagte egg😉 ja oktober kom og gikk, bare veldig kjapt. Så mye fint du har sydd. Her blir det ikke julemarked/messe så en må bate lagre til det åpner opp igjen.

    SvarSlett
  2. Så kjekt med høner og ferske egg! Fine og sjeldne var de også, spesielt det blålige!
    Mye fint har du laget! Jeg sliter med sytørke, men denne uken har jeg vært på syrommet et par kvelder og holder på med noen enkle små spisebrikker. Dumt at julemarkeder og andre arrangementer må avlyses, men nå som coronaen blomstrer igjen er det nok lurt at vi tar forhåndsregler. Ha en fin uke! :-)

    SvarSlett

Sommerdager allerede.....

Jeg er stadig på sykkeltur med den fantastiske el-sykkelen min. I går i nydelig sol og lun sommervind føk jeg av gårde mot Trælnes.  Ut på r...