torsdag 14. november 2019

Et sytroll er også et troll.

Jeg føler meg litt som denne trollkjerringa, ikke fordi jeg drikker kaffe ute så ofte, men hun ser ganske tilfreds ut der hun sitter. Og så er jeg jo et sytroll i ordet rette betydning.

I dag er en nydelig dag. 3 plussgrader og vindstille. Jeg og Timba går tur. Vi går langs nydelige stier langs sjøen.  Og jeg tenker på at vi er heldige som bor her og ikke minst takknemmelig for å ha nydelige steder å gå turer på.

Jeg har sydd julegave til venninna mi. Den er faktisk finere i virkeligheten. Veldig greit med noe lett når julegaver skal sendes. Portoen i Norge er skyhøy dessverre.
Hadde mer stoff med trykk og denne toalettveska skal en annen venninne få. He he, det blir masse hjemmesydd iår. 

Sist helg var jeg med på julemesse. Fikk solgt forbausende mye og noe av  overskuddslageret blir lagt i julegave kassen.  
En iskald benk er også et hvilested.

Hilsen et sytroll. 

3 kommentarer:

 1. Vakker natur der du bor, og fin trollkjerring! Den juleløperen var veldig fin, likte at den var litt "røff" i stilen. Du syr så mye fint så det er ikke rart du fikk solgt en del på julemessa.

  SvarSlett
 2. Hi, hi, ja troll er fint :-)) Ja så deilige steder i Norge, mange, mange... deilig er landet.
  Nydelig løper og veska du har sydd. Jeg har sendt en liten pakke til Norge og jeg bli overrasket over porto-mengden :-( kanskje du må besøke venninne ... Kos deg. Ha en riktig fin helg. Hilsene fra Viola

  SvarSlett
 3. Så fin toalettmappe og lekker løper. Ja det er dem beste gavene å få syns jeg sjøl så her blir det hemsydde gaver til store og kjøpegaver til små ;)

  SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...