Det gikk så fort og plutselig merker en det... kveldene som er blitt mørkere. Her har vi hatt de nydeligste solnedgangene noensinne og ikke å glemme de litt varme sommerkvelder. Jeg har nyttet sjansen på sykkel og til fots, gjennom tett skog og langs knust tørre veier. Og i kortermer og shorts ikke å glemme. Og de vakre fargene i solnedgangene har gitt meg mye glede .
Jeg ble til og med inspirert på syrommet. Kveld og mørkere kvelder og solnedgang over Sømnalandet. Her er min hymne til sommerkveldene vi har nå. Bare å nyte og glede oss over det vi ser. Jeg har sydd etter fri fantasi.
Verdens beste blåbær pai er som følger.
4 dl blåbær og litt annen bær som f.eks bringebær og litt sukker haes i litt smurt ildfast form
4 dl mel og en passe klomp margarin (150-200) gr smuldres sammen og 3 dl sukker haes i.
Dette støes/haes over bærene
stekes i ovn 200 gr i ca 1/2 time. Nytes varm med is til og litt sjokoladesaus for den som kan.
Et vinglass i ny og ned.
Med ønsker om flere kvelder i fløyelsvind og solnedgang.
Jeg ble til og med inspirert på syrommet. Kveld og mørkere kvelder og solnedgang over Sømnalandet. Her er min hymne til sommerkveldene vi har nå. Bare å nyte og glede oss over det vi ser. Jeg har sydd etter fri fantasi.
4 dl blåbær og litt annen bær som f.eks bringebær og litt sukker haes i litt smurt ildfast form
4 dl mel og en passe klomp margarin (150-200) gr smuldres sammen og 3 dl sukker haes i.
Dette støes/haes over bærene
stekes i ovn 200 gr i ca 1/2 time. Nytes varm med is til og litt sjokoladesaus for den som kan.
Et vinglass i ny og ned.
Med ønsker om flere kvelder i fløyelsvind og solnedgang.
Nydelig bilde! Det blir fint å se på og minnes sommeren når vintermørke kommer. Smuldrepai er kjempegodt. Her er det tilbake til hverdagen og jobb igjen på mandag.
SvarSlettGod helg!