torsdag 23. august 2018

Vakre mamma mi.


Min vakre mamma er død. Hun døde i forrige uke på sykehjemmet.Hun ble 93 år. Verdens beste mamma. Ingen kan måle seg med henne, ingen over, ingen ved siden. Hun var et fantastisk menneske og vil bli dypt savnet.  Var på 💓kirkegården i dag og så til at alt var i orden. Beste mamma mi, utrolig at du er borte. Du vil alltid bli minnest i kjærlighet. 


Oppi alt som har hent i sommer, har jeg tatt meg små friheter og vært på syrommet av og til, noen ganger  for å få tankene på andre ting. Å gå med en ventesorg er veldig tungt og sliter en helt ut. Og tror immunforsvaret svekkes også... ikveld sitter jeg med sår hals og en slags feberfølelse.


Kjøpte stoff på et loppemarked i Sverige og de ble to par grytekluter, passer godt nå som elg jakta står for døren


Denne vakre tegningen av en kattunge blir en flott avslutting på en bra dag. Fant den på Pinterest.
 Nå skin sola litt også selv om klokka er over 8 på kvelden.

Ha en flott kveld.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Kondolerer! Det er vondt når noen som står oss nær dør. Godt at du har mange gode minner fra en mamma som betydde så mye for dere. Fine grytekluter du har sydd, og det er godt å ha noe å være opptatt med når en vandrer i sorgens landskap. For meg har det vært mye terapi i å sy etter at jeg mistet mannen min for noen år siden.

    SvarSlett

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...