mandag 11. september 2017

Sexige sydentruser

 Når en tar hva en har og lager bursdagspresang kan utfallet bli så ymse. Denne sydde jeg til svigerinna mi. Hun feirer bursdag på Kreta og jeg tenkte hun kunne trenge litt nytt til turen. LOL. Nå håper jeg hun har fått bruk for gaven.💆💆😣😣😥😥😥. Ihverfall mappen til trusene he he.I helga var vi på besøk hos  kjent folk og kunne ikke unngå å legge merke til disse utstoppede dyrene som det var mange av i huset. Nå er jeg ikke tilhenger av å stoppe ut dyr men ble likevel skikkelig fasinert.

Reven var helt nydelig. Til alt uhell var det lite strøm på fotoapparatet og jeg fikk ikke så gode bilder som jeg skulle ønsket. 
Legg til bildetekst


Nå som vi plutselig er midt i høstmodus og stadig lurer på hvor sommeren ble av, er det herlig å kunne vite at 14 dager ferie står for døra. Det blir herlig. Har nettopp vært på Kreta på jentetur ei uke. Dette blir likevel noe annet og jeg gleder meg stoort. Kofferten pakkes igjen. Som om ikke det er nok blir det også en tur til Sverige før kofferten pakkes vekk for i år.
 Ha en spennende aften der ute. I morgen er atter en ny dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Herlig "landvindsrokk"

  Vi har hatt et par dager som regnet har fosset ned fra alle kanter. Jeg har benyttet dagene  på syrommet selvfølgelig. Men i dag skinner s...