mandag 8. mai 2017

Når en sover med engler i senga.

Jeg har vært så heldig å hatt små engler i senga mi i helga. Lille Era ligger mest i sin seng, mens Saga ligger i senga sammens med meg. Hun er 8 år og vi kan ligge å hviske litt om livets små og store hendelser etter at Era har sovnet. Sist helg var det Saga som leste for meg om dyrene  på de store steppene i Afrika.  Jeg nyter som sagt bestemorrollen og kan ikke slutte å glede meg over hvor heldig jeg er. Nå skal det ikke stikkes under en stol at små yndige engler kan bli som uhyrer når natten faller på. Jeg bråvåknet med at jeg fikk en fot i nesa. Etterpå et skikkelig spark i magen og utpå morgenen at lange tånegler skrapte meg på leggen. Da vi våknet om morgenen fortalte jeg Saga dette og så lo godt vi begge to. 
På vår siste tur til Sverige var slettes ikke våren kommet hit heller. Isen lå på Tåsjøen og vi hadde minusgrader om nettene. Nå som vi har varmepumpe i huset, er det likevel en fornøyelse å komme dit uansett vær. Vi hadde sol hver dag og jeg fikk sitte litt i solveggen å strikke en dag det var riktig så fint.


Vi var i Hoting å spiste pizza en kveld. Blir liksom så lat til å lage mat og spiser helst ute når det passe sånn. Prisene i Sverige er snille med oss nordmenn.

Jeg fikk ryddet litt i skuffer og skap. Disse moccakoppene kjøpte vi på Ø-en hos Inga Gustafsson. Hun har åpent loppis hele sommeren og det er alltid moro å komme dit. De er nesten for fine til å bruke, men kanskje vi prøver dem en gang vi liksom skal være "fine", he  he.

Når en går rundt sånn på loppis er det alltid spennende om en finner små skatter. Jeg så glad i disse bildene, alle en skatt funnet på loppis.


Ønsker alle en fin dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...