onsdag 30. november 2016

Nedtellingen har begynt.

 1. Desember i morgen. Har begynt så smått å pynte til jul. Det blir forsåvidt tidligere for hvert år.  Men tenk litt sånn at det er for mye styr for bare ei uke, heller greit å nyte alle lysene og julenissene litt lenger. I år har jeg kun kjøpt tre nye puter. Loftet flyter snart over av julepynt mange tiår tilbake. Tenker hvert år å rydde i julpynten, men det blir bare med tanken. Det er nå sånn at det er minner med julepynten og sånn skal det være. Ny fin pynt har ikke den samme verdien som det vi husker å ha hatt framme hver jul.

Jeg sa forleden at symaskina sikkert fikk hvilt seg framover, men det er det ikke snakk om. Har vært så heldig å vært i Trondheim på Stoff og Stil. Det skulle jeg selfølgelig ikke ha gjort. Nå surrer symaskina hver kveld og jeg syr topper, kjoler, juleputer, toilettvesker og vesker som blir julegave. Fikk mange ideer og det blir flere enn tidligere tenkt som får hjemmesydd under treet i år. Jeg fant så nydelig et globelinstoff som blir veske til venninda mi i Oslo. Sydde den litt stor og med lange hanker så den blir grei å ha over skulderen.
Dessuten er stoffet mye finere i virkeligheten enn på bilde.

Saga fikk holde en ordentlig øgle, men vi måtte være veldig forsiktig så den ikke slapp halen ble det sagt.
Men slangen ville ingen av oss ta i engang. Vi har slangefobi alle sammen he he.


Ha en fin adventstid alle sammen


1 kommentar:

  1. Phục vụ cho nhu cầu vận chuyển hàng hóa bắc nam bằng đường sắt ngày càng lớn, dịch vụ vận chuyển ô tô bằng đường sắt và vận tải, gửi hàng hóa gửi xe máy bắc nam bằng tàu hỏa bằng đường sắt cũng đã xây dựng nên những qui trình, dịch vụ vận chuyển container lạnh bắc nam chuyên nghiệp và có hệ thống. Đảm bảo mang đến chất lượng tốt nhất cho khách hàng sử dụng dịch vụ.

    SvarSlett

Siste dagen i November.

I dag sto jeg opp nesten før månen, men den kom meg i forkjøpet og lyste stor og rund imot meg i vest. Full i dag og sannsynligvis blir det ...