lørdag 8. oktober 2016

I de dype skogene i Sverige

Som overskriften sier så har vi vært i de dype skoger i Sverige. Og vi har plukka tyttebær, men det ble bare 4-5 liter. Mye bær, men ryggen te min bestevenn var helt i ulage og vi droppa det heller. Nå skal det sies at vi HAR tyttebær i fryseren, MYE.
Men vi hadde fine turer i skogen, nydelig sol, men kaldt. Vi kjørte opp til Granberget og til Ormsjøen så vidre til Hoting. Smal skogsvei gjennom tildels urørt terreng. Store myrer og små vatn.
Når vi kjører sånn er vi alltid på utkikk etter bjørn, men det sies at bjørnen er mer livredd oss enn vi er den. Kanskje ikke så rart han er et sjeldent syn. Litt rart når det bare i Strømsund området ble skutt 35- 38 dyr siste år under bjørnejakta.

Det var helt nydelig høstfarger over alt og den som ville ha flotte bilder,  hadde nok å ta av. Petter var igang med klyving og jeg stablet til av hjertets lyst he he, verdens kjedeligst jobb, men må gjøres. Egentlig så hater jeg det for å være ærlig. Men det må til. Veldig fornøyd med jobben da vi dro heim.
I dag skinner sola fortsatt og vi har flotte høstdager. Når det blir litt mere utrivelig ute, blir syrommet neste prosjekt. Har så mye som skal syes. Skulle begynt for lenge siden men stadig har noe kommet i veien. Så har vi jo reist en del de siste måndene også. Men jeg har nettopp sydd ny gardinkappe i kjøkkenet faktisk. Må ikke glemme det.

Ha en fin helg alle der ute.

1 kommentar:

  1. Heia! Nå er det lenge siden jeg har skrevet i min blogg, og like lenge siden jeg besøkte din blogg.

    Så nydelige bilder fra Sverige! Og så fin gardinkappe du har sydd!

    SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...