mandag 28. mars 2016

Nå er det over

ja hele påskeferien er på siste verset. Og iår har jeg absolutt ikke feiret noe over evne. Vi har hatt blandet vær og skal vel ikke klage på det så tidlig på våren. For å si det sånn... fant ikke påskepynten før igår..lagt i en eske på loftet. Helt tilfeldig da jeg hentet saker som skulle leveres på loppis.  Huff det var litt seint, kun tre små kyllinger og ein påskeduk, sydd i all hast har prydet her i huset disse dagene.


Vi har vær på en tur, ja kun en.... det sier vel sitt, vi er ikke såkalt turfolk som absolutt må ut til enhver pris samme hva... Jeg har ikke spist en eneste appelsin og kvikklunchen ble spist opp før påske. Og for ikke å nevne skiene. Dem henger høyt under taket på loftet og er i TRE. Tenk om noen skulle sett meg ute på tur i dem. Da hadde folk fått ledd da. Gammel dame med ski på samme alder kan bli morsomt. Og så har vi bare vært hjemme vi.  Kjempegodt å bare være seg sjøl og glemme alt vi egentlig skulle vært.. som turgåer med sekk og kakao, eller superglad i solveggen med pølse på grillen og smil om munn. Nei her har vi spist alt innendørs og det smakte godt utrolig nok.

En snartripp på onsdag da vi måtte lufte Timba.
Litt sytid har det blitt, begynte på et babyteppe. Skulle sy på lukkekant, men det ble ikke tid.
Litt blått så det kan bruker til en gutt også, men er vel mest et jenteteppe når en ser på fargevalget. Morsom måte å nytte masse restestoffer på OG det har jeg MASSE av.  Viser nytt bilde når det er ferdigsydd.

Idag skinner sola og det kjennes herlig.  Pakker i bilen og kjører til SVERIGE  om noen timer. Blir alltid herlig å komme i huset vårt  og senke skuldrene. Bøker og strikketøy er pakket. CARPE DIEM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...