onsdag 31. oktober 2012

Hurra, hei og hopp

Det er bare å innrømme det, akkurat nå er symaskina min beste venn. Jeg koser meg på syrommet hver kveld og timene raser av sted. Jeg har meldt meg på ei julemesse i desember og da må en jo ha et lite lager. 


Akkurat nå er det grytelappenes tur. Prøver å variere litt med farger og mønster, men det er ikke alltid det lykkes helt.
Kjøpte dette stoffet på Stoff og Stil i høst. Jeg syntes det så finere ut i katalogen faktisk. Bunnfarger er snarere gråhvit og virker nesten skitten. Likevel må jeg sy noe av det. Så det ble et penal og ei lita veske i samme stil.

Uansett kan de brukes til alt mulig. Det er bare fantasien som rårKjøpte disse artige koppene i Sverige siste  gang vi var det. Røde med hvite prikker er de supre julekopper. Så jeg sydde en koppveske  som har plass til koppen og enda til litt proviant.Her er det full vinter for tiden. Snøen kom uventet og attpåtil ble den liggende.... Alle sommertingene våre er ute enda. Krukkene er sikkert frosset og. Sykkelsen min har snø over hele seg. Ønske for dagene framover er mildvær og lett regn.
 
Det kommer flere innlegg om det jeg syr i neste blogg,  Ha en flotte dag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...