lørdag 5. november 2011

Jeg har ryddet.

I dag har jeg ryddet på syrommet IGJEN. Skal ikke gå mange dagene mellom hver gang og det ser ut som en bombe har slått ned. Jeg trives så godt med alle stoffene og symaskinene mine, men i går måtte jeg ta en skikkelig skippertak. Jeg har sydd 9 par grytekluter til Gerd ( en dame fra Oslo)som til hver jul kjøper grutekluter hos meg som hun selger videre på messe i Oslo. I og med at hun ringte torsdag og ville ha varene fortest mulig, ble det bare 9 par-( bilder kommer).
Nå er det bare sånn at syrommet mitt inneholder ikke bare nåler, stoffer og tråd. Det blir gjerne sånn at alt "det andre" og på en merkelig måte havner der.
I dag dukket disse opp. Mine foreldres brudebilder.
Mamma og pappa giftet seg 5 juli 1950.
Jeg kom 4 år senere.
Søstre mi er 1 og et halv år eldre.
Når jeg først er innom gamle bilder må jeg ta med dette av våre eldste barn. Tatt i 1976.

Når jeg nå har fått litt ordnings på syrommet igjen blir det sy dag i morgen.  Har flere prosjekt på gang. Nå som jula nærmer seg, skal jeg sy et par julegaver ferdig.
Skal sy små pengepunger, fant så lettvint mønset i går. Gleder meg faktisk. Det er alltid spennende å sy noe en ikke har sydd før.
 Kjolen til Saga er ferdig. Skal sy en til Era også og sende pakke de nærmeste dagene. Nå blir det strikking og tv titting resten av kvelden.

1 kommentar:

  1. Hei. Artig at du vil prøve deg på bokomslagene jeg har lagt ut veiledning på. De er artige å lage og kan variereres i det uendelige! Håper du tar bilder og legger dem ut på bloggen din da (og gir et lite vink..) Velkommen igjen på bloggen min. Jeg vil kikke innom din senere også, for det er mye fint her! Hilsen Siri:-)

    SvarSlett

Maidager

Vår herre har virkelig holdt hånden over oss her på Helgeland denne våren. Dag etter dag med herlig vår ja nesten sommervær. Ute spretter de...