onsdag 15. november 2023

Lys i husan

Her på Helgeland har vi vær-dager av ypperste kvalitet til å være i november. Ingen snø eller vind, men vakker himmel på ettermiddagene vi sent kan glemme. Tror ikke disse fargene er å se andre steder på kloden.😅


Jeg har sydd "husløpere" etter en ide fra et eller annet magasin. Med lys i vinduet og det trenger vi her nord med mørketid framover. Nå som symaskina har pausetid, blir det ikke så mye gjort på syrommet. Fikk disse ferdig som siste prosjekt foreløpig. (Nå ønskes reparatøren velkommen aldeles straks).




Julemessa var ingen stor suksess i år, men jeg fikk jo solgt litt. Det virker som "folk" holder mer på pengene og det er ikke rart i disse dyre tider som vi har. Nå er det jo  mest eldre som kommer på messene her omkring, kanskje mest for det sosiale og for å treffe andre. 




 Mammas gamle dynetrekk kom til nytte. Nå heter det retro....Langt der inne i fjellheimen styrer nissen på.
Kan nesten ikke slutte å tenke på hvor stresset han er. Kravene til julegaver øker for hvert år og ikke å glemme alle barna som ikke leker så mye som før, men heller ønsker en Ipad og et dataspill.


Ønsker alle en spillefri aften.

3 kommentarer:

  1. Så vakkert lys! Og de løperne var stilige. Håper symaskinen blir "frisk" raskt! Nei, det er visst litt dårlig marked for messehandel i år. Ha fine dager!

    SvarSlett
  2. Flotte naturbilder... Jeg så fargene i nord i januar/februar... det er utrolig dette blått og alle fargene wilke fanget i det. Thanks.
    Løperne dine er super vakre.
    Det er sant at kjøpekraften har falt fordi levekostnadene har økt kraftig... vi har til og med bedrifter som stenger.
    Forhåpentligvis er det noen flere julemarkeder i ditt område med mer suksess for deg.
    Ha en fin helg.
    Hug

    SvarSlett
  3. I appreciate the passion you infuse into your writing.

    SvarSlett

1.mai

Mai måned kom som en sommerbris med alt den har med seg. Her på landsbygda er det fast takst at bøndene kjører ut møkk 1.Mai. Med all sin od...