søndag 21. mai 2023

søta bror.

Vi har vært i Sverige i "palasset" eller torpet som svenskene sier. Jammen var vi heldig med været og kunne sitte ute og ta den første "utepilsen". i år. Sola varmet godt nå. Skikkelig knall blå himmel og det hele var bare å nyte til fulle. Rart hvor godt alt er når det er ferie. Trenger ikke mer.💕


Det er så mange flere matretter å kjøpe ferdig og jeg benyttet meg frekt av tilbudet, å lage mat i ferien er ikke alltid det en liker mest. Derfor nyttet jeg muligheten. Prismessig er maten lik pris som i Norge nå. Kanskje er kjøtt noe billigere. Men svenskene har så mye mer å velge i. 
Nede på Tåsjøen var vannstanden sunket og vi kunne gå ned til øya som til vanlig er oversvømmet. Artig å ta bildet av huset vårt fra denne vinkelen.Vi kjører hjem over Store Blåsjøn hjem til Norge, her ligger snøen enda i vei grøftene. Og det er ikke så vårlig med utsprunget løv heller, skogen er ganske svart enda faktisk.
Ser ut som vatnet er tappet kraftig ned i vinter.

Her er nordlandsporten. Å kjøre fra Tåsjø og hjem til Norge tar ofte nesten 5 timer.  Ha en fin kveld du der ute, i morgen kommer sola igjen lovet værmeldingen.

2 kommentarer:

 1. Så kjekt det må være å ha et eget "torp" i nabolandet! Skjønner godt at følelsen av ferie kommer fort der. Gleder meg veldig til jeg kan "låne" hytta som dattra og svigersønnen min har begynt å bygge på Oppdal. Ellers er det dårlig med sommer f.t. men løvet på trærne står i full skrud, og regnet bøtter ned. Men..... vi går mot varmere tider nå, og det skal bli godt med litt sommer!
  Ha en fin dag!
  Inger G.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker virkelig snøen, spesielt når solen fortsatt skinner og jeg kan få frem skiene... men nå... nei... grønn og farget takk. Jeg skjønner så godt at du tar hver eneste bit av sol... så flott at du tok deg en tur til Sverige, til litt varmere strøk.
  tanking
  Jeg sender deg mange solfylte hilsener.
  Og du vet, om vinteren er jeg litt misunnelig på snøen din :-))))
  Vårhilsen nå!!!
  Klem fra Viola

  SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...