søndag 14. august 2022

Sommer i nord

Ettersom regn og høststormer tok over dagene våre mer eller mindre hele juli og begynnelsen av august,, ble det en liten tripp på sy rommet.  Av og til er symaskina bestevenn faktisk. 
Jeg fikk sydd to toalettmapper og 4 par grytekluter i en fei. 
Gardinene var nedrullet og jeg anta lite om alt uværet som kom og gikk.  Imidlertidig kom det for en dag at vind og regn hadde hatt gode dager på terrassen og i blomsterbedet. Stoler var kastet rundt, blomster knekt og noen selvfølgelig druknet. Det var et trist syn. Nå får bare hage være hage for i år. Trøster meg med at alt er grønt ute foreløpig.


💓 No gleder vi oss til resten av August, bilder vil komme.

 

2 kommentarer:

 1. Hei igjen! Ja dette været det overrasker oss stadig vekk. Men for det meste har det nok vært regn, denne sommeren. Tusen takk for tipset om Torghatten! Det var virkelig en opplevelse!
  Søte toalettmapper og søte grytekluter du har sydd.
  Fortsatt god sommer til deg og dine!

  Klem Inger G.

  SvarSlett
 2. Mange hilsener til deg fra Viola.
  Gryteklutten med kaffekoppen er nydelig og det samme er de to små posene, jeg liker godt mønsteret på stoffene.
  Regnet var ikke jevnt fordelt i sommer, vi var veldig tørre, men i noen dager har det kommet regn av og til og naturen begynner å komme seg... Jeg har plassert flere fuglebad i hagen, som har vært brukt veldig ofte .
  Jeg ser frem til syprosjektene dine... min siste er en bluse med fjellmotiv :-)))

  SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...