onsdag 13. april 2022

Lunefulle April.

Vi har knallblå himmel og sol. Jeg har tatt ut en solstol og plassert meg i solveggen. Det kjennes så herlig med sol mot et blekt vinteransikt. Tanken slår meg om kakao i kopp og krus, pølser på grillen og appelsin skall lagt pent i en haug. Vi feirer påske hjemme i år også, men vi savner ingenting og mangler heller ikke noe. Men så er det april som er så lunefull, best som vi sitter der, går sola bak en sky og virkeligheten trår til uten forvarsel, glad at jeg bare nøt øyeblikket. En kald sno farer over terrassen, jeg reiser meg og går inn. Takk for stunden så lenge den varte.


Men turveiene er bare nå på Sømna og det er lett og godt å gå. Joggeskoene kruser mot sanden og jeg liker lyden, den vitner om bedre tider ihvertfall uten piggsko.En ny veske ble til forleden. Sydd i dongry stoff og pyntet med hus og turkise bånd. Med lys i noen husvindu også.

Og sånn ser himmelen ut om kveldene. Et fargespill uten sidestykke. Det er vakkert og vi som bor her må bare nyte.

 God påske til akkurat deg, fant denne teksten i et ukeblad.

2 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Nei det været og den sola får vi ikke gjort noe med, - heldigvis.
  Vi får gjøre som du skriver, bare nyte det så lenge det varer...
  Hjemmepåske kan være greit det også, - det er faktisk de aller fleste nordmenn som feirer den hjemme, men det er de som reiser bort som "skriker høyest" om det..... Jaja, slik er det.
  Artig veske du har sydd! Og nyyyydelig solnedgang!
  Ønsker deg og dine en riktig god helg!

  Inger G.

  SvarSlett
 2. Hvordan har du det, nordlandsjente :-) Jeg savner deg. Hva syr du?
  Hva gjør du?
  Den vakre blå vesken din fra april er nydelig.
  Hilsen deg fra Viola og klem.

  SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...