fredag 1. oktober 2021

Østavind på Sømnalandet. Jeg sitter på syrommet med fortrukket gardiner, ute er det et herlig høstvær og jeg spør meg selv hva jeg holder på med? Disse soldagene med mild vind fra sørøst kan være siste hilsen fra sensommeren for i år.  Likevel sitter jeg inne å syr.

Hemmeligheten for min tilbaketrukne tilværelse i dag er forsåvidt ingen hemmelighet. Forleden var jeg i Namsos på stoffbutikken og fylte opp det digre stofflageret mitt igjen.


 Det å komme inn i en stoffbutikk, er som å komme inn i en godtebutikk hver gang. Stoffer i alle farger og kvaliteter og jeg nyter det til fulle. 


Nå som småfuglene samler seg for å dra mot sør, har jeg sydd noen nye puter med fantasi fugler på. Som sagt tidligere, det er bare fantasien som kan stoppe en. 

Jeg prøvde meg på en liten brikke, fritt etter en ide på Pinterest. I dag er det 1. oktober og siste høstmåneden. Glad høstdag ønskes dere alle.

5 kommentarer:

 1. Beautiful colourful birds and belated Happy Anniversary!

  SvarSlett
 2. Nei å nei, såååå søte puter! Disse var virkelig fine 🤩
  Du er veldig kreativ og flink med farger 👌🏻

  En liten varm hilsen fra NordKypros

  SvarSlett
 3. Så søte fugleputer. Deilig å kunne omgi seg med glade farger i mørketiden som nærmer seg.

  SvarSlett
 4. Blomsten er så vakker ... jeg tror jeg skal sy den også :-))) Takk for tipset, det er en morsom gave.
  Putene dine med de fargerike fuglene er fantastiske. Jeg kan godt tenke meg at du ikke kan slutte å sy ... mange hyggelige hilsener til deg.
  Viola

  SvarSlett
 5. Så herlige, fargerike puter! Småfugler er et favorittmotiv hos meg også! Og herlig nå som man har dem på fuglebrettet! Den godtebutikken du har, skulle jeg gjerne vært innom!!!

  SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...