søndag 12. januar 2020

Det beste i livet er gratis

I denne mørk , kalde og småtriste årstiden, kjenner jeg på en slags blanding av sorg, tristhet, avmakt og redsel. Tenker det er mørketiden som er årsaken. Nå som regner høljer ned og vinden uler rundt hushjørnene gjelder det å holde humøret oppe, men noen ganger er det ikke mulig. Vi fyrer i ovnen og tenner masse stearinlys, men kosefaktoren sitter laaannggt inne. Ofte er det riktige ikke å kjenne så mye etter, men gi litt faen og la humla suse. Men så er det alle oss som aldri kommer dit.

 Tap, sorg, ubegrunnede bekymringer og tanker klorer seg fast i kropp og sjel. I morgen er det 13 dagen i dette året. Kanskje tid for å begynne å tenke på hvordan det nye året skal taes imot og brukes.  Håper på et godt og trygt år for oss alle og at vi opplever mye glede og oppturer. For er det ikke det vi alle trenger mest?. Ofte en klem og følelsen av å være elsket og høre til. Vi må huske på å være litt rausere i det nye året. Husk det beste i livet er gratis

Og alle dagene bare går og går. Syrommet ligger forlatt på fjerde uka😢. Håper på et skikkelig "puff" snart.
Ha en lykkelig aften.

3 kommentarer:

 1. Det går veldig trått her også, hvis det er noen trøst. Det har det gjort lenge. Jeg sover hele og halve kvelden og natta med. men SOLA har snudd, og for hver dag som går blir dagene bitte litt lengre. Håper energien og sylysten kommer fort tilbake til deg og til meg. Lag deg en fin uke! :-)

  SvarSlett
 2. Det er vist litt slik her og... Det blåser hele tida nå og varmegradene gjør alle veier livsfarlige å ferdes på, speil overalt, men da ha jeg fått ryddet syrommet og i går sydde jeg en blokk, en må begynne i det små tenker jeg :) ha en fin mandag, jeg skal snart på besøk til ei eldre venninne som jeg har besøkt nesten hver mandag i over 20 år. Er ventet med med pådekt kaffebord og vi snakker om alt. Veldig koselige mandager.:)

  SvarSlett
 3. Hei, kose mandag hilsen til deg.
  Jeg er i gang med strikketøy... restegarn... det skal være en genser. Jeg valgte pinner 5 og 6 ... for god fremgang :-))
  Se i restene dine - du trenger 15 x 15 cm - 4 ganger - og du kan sy
  "Pyramidentasche" pyramiderpose ... veldig liten og søt. Du finner
  i blog fra 3. desember og også med youtube.
  Kanskje du har moro :-)) Klem fra Viola

  SvarSlett

Maidager

Vår herre har virkelig holdt hånden over oss her på Helgeland denne våren. Dag etter dag med herlig vår ja nesten sommervær. Ute spretter de...