tirsdag 9. april 2019

Når andre nyterNår andre mennesker nyter vårsol og kjenner våren er i anmarsj, sitter jeg i kjelleren å syr.  Når andre teller skritt og løper rundt i nye treningsko med dempere både her og der, kjører jeg symaskina for full fres og enser knapt det som skjer ute. Men det er flotte dager på Helgeland. Men kaldt som fy.... 5 grader og isvind fra nord.  Likevel er sola det viktigste. Sist søndag var vi ute på tur og skrittet ut i dødt vintergress, blendende sollys og riktig koste oss. Vi har en helt fantastisk skog å gå turer i, og jeg lover meg selv å bli flinkere turgåer i år, så får vi se.


Litt blått under trykkfoten i går.

Og dette er vårens nye løper. Kan den bli grønnere??.  Det er som alt bare levner til...og gror he he. 

Ideen har jeg fått fra pinterest. Det hender ofte jeg tar en runde og titter litt rundt når jeg er tom for ideer. Og pinterest skuffer aldri, det er en oase uten sidestykke. Og det er så gjeft å bli kvitt noen restestoffer som en bare har små biter av, for vi stoffsamlere kaster ingenting.

Ønsker alle en grønn vårkveld.

2 kommentarer:

  1. Så fine grytkluter! Og frisk fin løper😉

    SvarSlett
  2. Det så eventyrlig ut å gå tur i skogen på bildet. Kjekt å komme seg ut i naturen, men jeg velger ofte syrommet istenfor her også. Håper våren og litt varmere dager kommer til deg også. Her har vi nydelig vår, men ikke den store varmen enda. Flott både grytekluten og løperen du har laget. :-)

    SvarSlett

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...