fredag 18. januar 2019

Etter sol kommer ikke regn, men snø i massevis

Heldige meg har boltret meg i sol og varme i 14 dager. Grand Carnari in my heart. Det var veldig herlig og forlate gamle landet midt i juleuka og reise på ferie. Jeg har ikke vært på Kanariøyene, men det gav mersmak. Litt lang reise og hvertfall for oss som må kjøre til Værnes fra Sømna med siste ferja om kvelden og attpå til vente til kl 8 om morgenen før flyet går, men hva gjør man ikke for ferie.....

 Vi bodde på Porto Alegre og var heldig med rom og utsikt.  Et hotell fullt av pensjonister og tidlig sengetid passet utmerket. Ikke en lyd som forstyrret nattesøvnen. Da sola sto opp kl 8 satt jeg ute og drakk første kaffekoppen.

Maten var god og smakfull. Jeg gledet meg til lange gå turer, men pga at jeg falt på isen noen dager før jul  fikk bekkensmerter etterpå, ble det lite av dem. Er ikke bra enda og venter på time på røntgen. Håper det bedrer seg snart.

I dag laver snøen ned og jeg er redd det blir vinter for fullt nå. Passer meg dårlig... jeg er absolutt et sommerbarn.1 kommentar:

  1. Det må være fint å dra til syden på denne tida. Flotte bilder du deler. Det ser veldig fint ut der du har vært. Jeg er heller ikke glad i vinteren, men heldigvis ligger snøen sjelden lenge her. Den regner som regel bort. Kjedelig med bekkensmertene dine. Håper de finner ut av det på røntgen og at du blir helt bra snart. God bedring! :-)

    SvarSlett

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...