lørdag 26. mai 2018

Mai dagene har fløyet.

Her er lille vakre Era, hun har hatt bursdag og er blitt hele 7 år.  Årene siden hun ble født har fløyet av gårde. Era er et nydelig lite menneske som liker å utforske.  Å fortelle eventyr for henne  på sengekanten er en fornøyelse, ingen lever seg så inn i historien som henne. Era gir de beste klemmer og vi elsker henne .

Era i kjøkkenet i Sverige

De siste ukene har vært litt stressete og uforutsigbare og symskina har fått hvilt seg og alt håndarbeide har blitt lagt bort. Mamma er snart 93 år og hun er på sykehus. Jeg har vært ilag med henne noen dager. Nå går vi å håper hun blir frisk nok til å komme hjem. 
Denne løperen sydde jeg sist vi var i Sverige. Er veldig glad i turkis og den er lys og sommerlig. Håper på en solrik sommer i år også, så vi sier bare tvi tvi. Om 3 dager er det 14 dager på Kreta. Første del av ferien blir tidlig.Jeg fikk kjøpt dette nydelige stoffet på Aliexpress.  Nesten så man gruer for å klippe i det.  Jeg har litt stoff igjen og det må bli til toalettmapper. Dette er solbrille etui, og jeg har brukt samme metoden som når en syr klemmepunger. Ett blir fødselsdagsgave og ett blir mitt og med til Kreta. 


Ha en fortryllende  mai kveld, klokka er ni og sola skinner, men vi har ingen varme på Helgeland enda,

1 kommentar:

  1. Så skjønn Era er! :-) Nydelig løper i lekker blåfarge. Kos deg på ferie i varmen. Håper din mor er bra igjen og ute av sykehuset til du skal på ferie.
    På Vestlandet har vi nesten sydenvarme nå. Har hatt sol i mange dager og godt over 25 grader og det er ikke hverdagskost her. God tur! :-)

    SvarSlett

Klokka stilles fram

No får vi sommertid igjen, klokka stilles en time framover mot lysere kvelder. Solskinnsdager og knallblå himmel. Det er nydelige dager når ...