søndag 16. juli 2017

EN FLIK AV BLÅ HIMMELDa jeg våknet i går mårrest, regnet det så allmektig at jeg et øyeblikk både vurderte å kjøpe båt eller flytte til Afrika og forsøke å starte et liv i ørkenen. I dagesvis har regnet flommet ned og det så ikke ut til å ha noen ende. Blomstrene hang med hodet og det surklet i små bekker som tvang seg fram der du aldri hadde sett antydning til vann tidligere. Hjelpes kunne det bli verre???

 Nei det kunne ikke det, som ved et trylleslag, ble det blottet et liten blå flik på den ellers så grå himmelen. Sakte men sikkert ble skydekket borte og sola kom fram,


Men av og til kommer det noe godt ut av regndagene. Symaskina har fått surret  og gått litt. Ble en løper i svart og rødt og babyteppet som hadde ligget uferdig ei tid, ble også ferdig gjort. 

Fikk måker hos søstra mi til bursdagen i fjord, iår kom dem opp på veggen. Ikke til  å unngå å se den regntunge himmelen i vest. i bakgrunnen.😔😔😔😞😞Babyteppet


 Noen "ufoer" blir det alltid, men heldigvis er noen blitt ferdige også.. Dette teppet blir absolutt til en gutt med sine blåtoner. Passer til vognteppe og kan også brukes til underlag ved bleieskift på turer eller lignende.


Denne løperen ble ikke helt som planlagt, Litt krøllete både utenpå og inni for å si det sånn.  Vet ikke helt hva som skjer med den. 
 Som en lykkelig slutt på en juli søndag stakk nabo katten innom. Blir henne som sier takk for denne gang. Ha en tørr aften.

1 kommentar:

  1. Så fine ting du har laget!
    Og, bloggen ble fin, med nytt utseende, og ny header. :)

    SvarSlett

Hønepøne

I går ble disse hønene klekket ut. Hele to stykker som egentlig er grytekluter til påske. Mønstret har jeg funnet på pinterest og er litt mi...