lørdag 7. februar 2015

Mias Teppe

Vi har fått et barn inn i familien, dvs det er ikke helt sant, men vi er såkalte reservebestefoeldre til to små som egentlig kommer fra Litauen, men som er flyttet til Norge. 6 januar ble lille Mia født og jeg har sydd teppe til henne. Er ypperlig til å pakke babyen inn i og er veldig praktisk å ha med på tur/biltur for å ha et underlag ved bleiskift o.l.
Fargevalget var enkelt, men spedde i litt blått for variasjonens skyld.Og så har vi hatt besøk av Saga og Era noen dager. I løpet av våren blir det flytting til Sømna for familien og vi gleder oss.  Veldig moro og planlegging pågår for fullt her hjemme. Vi er veldig helldig som får alle tre barnebarn i nærheten og kan nyte besteforeldre-statusen, det er LYKKE det. 


I dag har vi storm her, "ole" feier over oss og det er godt å fyre i ovnen og bare holde seg inne. Sport på Tv og Timba ligger flat ut og koser seg i ovnskroken
Timba er egentlig en pen hund, men han er det vi kaller IKKE FOTOGEN, på bildene er han nesten stygg, huff, fælt sagt, men det er sant. Han er alle tiders turkamerat.1 kommentar:

  1. Så fint teppe til lille Mia. :)
    Fine bilder av barnebarn og hund. :) ;)

    SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...