mandag 9. februar 2015

Med høner og pingviner

 Ei hønepøne toilettveske er ferdig. Var innom den lokale stoffbutikken og fikk kjøpt litt nye stoffer. Et motivstoff med høner med bl.a med meg hjem. Synes stoffet var veldig søtt og resultatet ble ei STOR toilettveske. Har nok 3 meter av det rutete sort og hvite stoffet, så jeg kommer til å sy flere av denne modellen.

På baksiden ser den slik ut. Artig tegneseriestoff som jeg har spart på lenge, av og til er det veldig smart å ha restekasse.

Dette er Esters veske. Hun bestilte den før jul og endelig har jeg sydd den ferdig. Alt går såååå sakte for tiden. Har ikke fått igang kropp og sjel etter jul. Det beste er ofte å se TV og ligge strak ut på sofaen. Blir ikke så veldig sprek skal det fortsette sånn . Nå skal det jo sies at været har vært veldig varierende med speilhålke, snø og stormkast og det frister lite å komme seg ut desverre. Trøster meg med at det blir bedre etterhvert som dagene blir lengre og lysere.
Om vinteren skulle vi alle vært pingviner.
Ha en flott aften

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...