fredag 9. august 2013

Saga og Era.

Lille vakre Saga ble 4 år  5 mai. Hun er blitt ei flink jente og har allerede blitt spesiell i sine vaner og væremåte. Hun er ei tankefull jente som grubler på livet mysterier både i sorg og glede. Hun liker orden i tingene sine og holder knivskarp orden i "håndveska" si. I dag ringte hun til meg helt alene. Ropte inn i røret at nå var hun på Hovin.  Lille vennen til bestemor...savner henne.

Lille Era ble 2 år 14 mai. Hun er ei lita nydelig dukke og er  fortryllende i sin framferd. Alltid blid og glad og prater og står på hele tiden. Hun er slettes ikke opptatt av å ha orden, he he. Tømmer alt utover og elsker å ta lekene fra Saga. Hun er snar som en vind og ordner opp det meste selv hvis hun kan..
Om noen dager reiser vi til Kreta. Har funnet fram kofferten og bjynt å legge fram klær, men er alltid i tvil om hva som skal være med. Er redd det skal bi for mye eller for lite som også er veldig tungvint. Det gjelder å finne en gylden middelvei.  Kanskje bare to par sko, to kjoler og et par overdeler og shorts... men så er det ikke noe gøy å ta på samme klærne hver kveld å gå ut å spise heller. Er blitt flinkere med årene og ser at det beste er å planlegge med pinlig nøyaktighet. Har kjøpt billige stretch laken på Jysk i dag, blir fine å ha over solsengene på stranden. Har funnet fram solkrem og 2 bøker.  Skal finne mønster og garn på kofte til Oskar,( tenkte å  strikke til han i julegave faktisk) og ta med i kofferten.
Må også ha med de to pk med knekkebrød og en stor brunost, Herlig på morgenen til kaffen.
 I dag har jeg sydd en knelang bukse til meg selv. Hadde 2 meter med stoff fra flere år tilbake og i dag,,,, ble det jammen nok til en svart, lett og VID bukse. Kan tenke meg den blir ypperlig på varme kvelder.
Til slutt fikk jeg sydd de nye gardinene til soverommet i huset i Sverige. Fant 5 meter fint stoff på Jysk til bare 75 kr, Gleder meg til å henge dem opp, tror det blir kjempe bra.
Min skytsengel passer på meg.

 1 kommentar:

Stadig i sy-modus og litt til.

Det er 24 dager igjen og da er julaften her, nå er  atter en julegave i boks, sydd etter innfallsmetoden og det var spennende å se hvordan r...