lørdag 15. desember 2012

Siste innspurten.

Det har vært ganske travelt de siste ukene.
Tror symaskina mi trenger en hvil. Den ser helt gåen ut der den står i halvmørkret i kjelleren. Den siste måneden har den vært flittig i bruk.  Sist søndag var jeg med på julemesse og måtte ta en liten innspurt noen dager før.Jeg solgte over allforventning. Bordet mitt var nesten tomt på slutten av dagen.
Disse veskene har jeg sydd på bestilling til en kollega på jobb, Håper de som får disse i julegave blir fornøyd. Etter ønske ble veskene foret og dekorert i knallfarger,
Sydde en ny juleløper til meg selv, men den ble jammen solgt. Derfor får jeg heller sy en annen til meg selv til neste jul.
I dag har jeg begynt pyntingen til jul. I morgen skal vi i skogen å hugge juletre. Er litt tidlig ute i år med julepyntinga, men tenker hvert år hvor deilig det ville vært å hatt noen dager bare å nyte før julehelga. Får se om jeg ikke får det til iår. Det gledes.

3 kommentarer:

  1. Så koselig å se igjen alle de fine tingene du hadde på salgsbordet ditt. Jeg kjenner igjen den rosa veska/ mappa med hestene på. Den kjøpte jeg til Siri.
    Kos deg i førjulstida.
    Klem fra Bente

    SvarSlett
  2. Hei. Du er jammen flink å få sydd masse fint nå inn i jula. Her blir det så som så med sying i desember. Det er så mange andre ting som kommer i veien liksom. Nå er symaskina pakket bort og innspurten klar! Jeg har hatt litt problem med å kommentere på bloggen din tidligere, men håper dette går inn. Du får ha god jul, og kos deg i førjulsdagene. Nettopp er det akkurat det jeg og skal gjøre også. Anne:)

    SvarSlett

September.

Her er ukas bilde, nydelig solnedgang over Berg. Ser absolutt at høsten står for neste akt. Mørkere kvelder og kjøligere luft.   Jeg har hat...