søndag 2. desember 2012

I. søndag i advent.

Her er Helgelandsbildet mitt. Kanskje ikke rette årstiden å vise dette, men sånn er det vi drømmer om at det skal være om sommeren. Nå er det faktisk ikke alltid sånn. Det vil si vi har hatt 2 uker med drømmevær her, men dog ... det er kaaaldt. Men nydelige dager og ikke minst vakre solnedganger på vinterhimmel. Måken har jeg tegnet fra et ukeblad og aplikert på. Som jag har sagt tidligere hater jeg måker, men he he , de være greie på en stoffbit.
 Det siste på syfronten er disse nåleputene. Nå som vi nesten ikke har dagslys, prøvde jeg å ta bilder ute idag. men syntes ikke fargene kom helt til sin rett.Å fotografere lillafarger er umulig. Alt blir blått. Dette er to adventsløpere i lilla, men ser ikke sånn ut i virkeligheten som på bildet desverre.

Jeg har fått opp julegardinene idag. Hentet ned adventslys og  litt julepynt fra loftet, så noe er i rute..
Har også vasket rundt på badet, loftgangen og  yttergangen. Mannen i huset har hengt opp lys ute og inne i alle fasonger og farger....Og så er pepperkakehuset ferdig ,takket være disse flinke jentene fra Hovin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

KROATIA.

Nydelige solnedganger her i Makarska. Da er vi halveis i ferien vår.Dagene går fort i godt selskap, og kroaterne er det. Ingen som drar deg ...